Rudi Bekleding

Welkom bij Rudi Bekleding! Wij bekleden bijna alles en zijn gespecialiseerd in custom: autobekleding, motorbekleding, meubelstoffering en bootbekleding.

foto

Wie is Rudi Bekleding?

Dat ben ik, Rudi Beukhof, geboren (in 1986) en getogen in Ede, Gelderland.

Wat doet Rudi Bekleding?

Ik bekleed bijna alles maar ik ben voornamelijk gespecialiseerd in autobekleding, motorbekleding, bootbekleding en meubelbekleding.

Waar?

Rudi Bekleding is gevestigd centraal in Nederland in Ede, Gelderland. Mijn werkplaats bevindt zich aan de Hakselseweg 20 (6713 KW) in Ede, waar ik met passie mijn vak uitoefen.

De werkplaats is speciaal ingericht voor de bekledingswerkzaamheden. In mijn atelier is altijd een ruime voorraad aan materialen aanwezig en zijn mijn werkstukken uitgestald. Kom gerust eens langs om te kijken!

Hoe ben je begonnen met bekleden?

Van jongs af aan heb ik een passie voor auto’s, oldtimers, motoren en boten, maar ook voor (oude) meubels. Ook de stoffen en andere materialen die hier in verwerkt en gebruikt worden, hebben mij altijd aangetrokken. Aangezien ik als vakman graag met mijn handen werk, is Rudi Bekleding het resultaat. Rudi Bekleding is voor mij mijn passie, kennis en kunde inzetten om uitstraling en kwaliteit te leveren en daarmee mensen blij te maken.